IC-905 Zestaw do wypożyczenia
Cześć,

Nie chcę tu uprawiać reklamy, ale pomyślałem, że przekażę informację jaką otrzymałem dzisiaj od Icoma.
W końcu wycenili i uruchomili możliwość (zapowiadaną już od ponad roku) wypożyczenia zestawu IC-905 do pracy w pasmach 144/430/1200/2400/5600MHz
Można wypożyczyć taki zestaw na min. 3 miesiące, z możliwością przedłużenia dłużej o kolejny miesiąc i dłużej.
Wrzuciłem info z pdf-em z opisem zestawu i instrukcją na naszą stronę :  ICOM IC-905 Zestaw do wypożyczenia ERcomER - Radio i radiokomunikacja
(nie mogę tu dodać pliku)
Koszt wynajmu wychodzi ok. 1000zł miesięcznie. 
Całość fajnie spakowana w solidne skrzynie, zestaw razem z masztem i wszystkimi elementami sprzętu i antenami (nie ma tylko zasilania, bo na to może być pewnie kilka różnych pomysłów)
Może to fajna możliwość przetestowania sprzętu, wystartowania w zawodach, może grupowo dla klubu na testy albo prywatnie..

73! de SQ5FWR Rafał
Odpowiedz
Cześć Rafał,
Bardzo fajna inicjatywa ICOMa. Rozmawiałem o niej w tym roku z technikiem ICOMa, będąc na Ham Radio w Friedrichshafen.
Dziękuję za informację i pozdrawiam serdecznie!
Darek SP3TLJ
Odpowiedz
Rozumiem, że samochód jest w zestawie i tylko trzeba zatankować do pełna przy zwrocie? :-)
Odpowiedz
W opisie już od wczoraj mamy - Samochód na zdjęciu nie wchodzi w skład zestawu Wink
Odpowiedz